1106 Budapest, Bogáncsvirág u. 13-15 | E-mail: ertekesites [kukac] magilab.hu
MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt.

ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK A MINŐSÉG IRÁNT

A munkatársaink azon fáradoznak, hogy jó minőségű gyógyszeranyagokkal és a magisztrális gyógyszerkészítéshez szükséges egyéb termékekkel lássuk el a gyógyszertárakat.

Ennek érdekében szigorú GMP/GDP alapú minőségbiztosítási rendszert működtetünk, ami biztosítja, hogy a legjobb minőségű termék kerüljön a vevőkhöz.

BESZÁLLÍTÓINKAT GONDOSAN MEGVÁLASZTJUK

Csak megfelelő engedéllyel és gyártási eljárással rendelkező beszállítóktól vásárolunk. Alkalmasságukat rendszeresen újraértékeljük, tevékenységüket rendszeresen auditáljuk.

KORSZERŰ LABORATÓRIUMUNKBAN TOVÁBBVISSZÜK A HUNGAROPHARMA LABOR TAPASZTALATÁT

A beérkezett gyógyszeranyagokat és csomagolóanyagokat korszerű, GMP rendszerben működő laboratóriumunkban a hatályos gyógyszerkönyv, illetve egyéb minőségi előiratok alapján tételenként minősítjük, amiről minőségi bizonylatot állítunk ki.

A GYÓGYSZERANYAGOK KISZERELÉSÉT A LEGMAGASABB STANDARDOK SZERINT VÉGEZZÜK

A gyógyszeranyagok kiszerelését tisztatéri környezetben, a GMP előírásainak megfelelően, minden egyes műveletet precízen, visszakereshetően dokumentálva végezzük.

A tisztatér alkalmasságát rendszeres validálással igazoljuk. A kiszereléshez alkalmazott csomagolóanyagok megfelelőségét stabilitási vizsgálatokkal igazoltuk.

A gyógyszertárak számára kiszerelt gyógyszeranyagokat és csomagolóanyagokat a hatályos gyógyszer-nagykereskedelmi rendeletnek megfelelően az OGYÉI által elfogadott felelős személy helyezi eladható készletbe.

Klimatizált, hőmérséklet-monitorozó rendszerrel felszerelt raktáraink biztosítják az áru minőségének megőrzését, a raktározáshoz használt számítógépes rendszer biztosítja a raktárkészlet naprakész nyomon követését.

SZIGORÚ MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI FELÜGYELET ALATT DOLGOZUNK

A GMP/GDP előírásoknak megfelelően a határértéken kívüli eredmények, a tevékenység során észlelt eltérések, vevői reklamációk kivizsgálása, illetve a szükséges helyesbítő-megelőző intézkedések meghozatala minőségbiztosítási felügyelettel történik.

FIGYELMET FORDÍTUNK A HUMÁN ERŐFORRÁSRA

Munkatársainkat szigorú szakmai követelmények alapján választjuk ki.

Újonnan belépő munkatársakat részletes oktatásban részesítjük.

Rendszeres képzéseket tartunk az ismeretek szinten tartása érdekében.

RENDSZERES ELLENŐRZÉS BIZTOSÍTJA A FOLYAMATOS FEJLŐDÉSÜNKET

Tevékenységünk megfelelőségét rendszeres belső auditokon ellenőrizzük.

Vevőink auditálására nyitottak vagyunk.

A működésünk során keletkezett elektronikus és papír alapú dokumentációt megbízhatóan és visszakereshetően megőrizzük, kérésre vevőink rendelkezésére bocsátjuk.