1106 Budapest, Bogáncsvirág u. 13-15 | E-mail: ertekesites [kukac] magilab.hu

A tavalyinál is sikeresebb volt a grandExpo részvételünk!

2019 április 26-27-én ismét megrendezésre került a nagysikerű grandExpo, a hazai gyógyszeripar egyik legjelentősebb eseménye, melyre idén 1260 gyógyszerész regisztrált.

A Magilab standon idén is játékokkal, ajándékokkal készültünk és örömmel tapasztaltuk, hogy sokan emlékeztek a tavalyi illóolaj felismerő játékunkra, melyet 2019-ben kissé módosítva, szilárd alapanyagok felismerésére cseréltük. Az alapanyagokat nézni, szagolni, megfogni, valamelyiket még kóstolni is lehetett és ennek alapján kellett felismerni.

A játékot mindenki sikeresen teljesítette, így forgathatott magának ajándékot a szerencsekeréken, melyen alapanyagcsomagot, spatulát, bögrét, jegyzettömböt tollal, cukorkát, illóolajokat nyerhettek.

A játék mellett a kiállítás ideje alatt számos terméket kedvezményes áron kínáltunk, melyekre rendelést a kollegáinknál lehetett leadni.

Idén a standunkat több mint 300-an látogatták meg, akiknek köszönjük a számunkra is hasznos beszélgetéseket és a rengeteg információt, melyek alapján termékeinket/szolgáltatásainkat az Önök igényeihez tudjuk igazítani.

Bízunk benne, hogy mihamarabb újra találkozhatunk személyesen is!

Üdvözlettel:

A Mag!lab csapata

Magilab gyógyszer alapanyag Gyógyszer alapanyag Magilab

Legutóbbi híreink