1106 Budapest, Bogáncsvirág u. 13-15 | E-mail: ertekesites [kukac] magilab.hu

Termékpalettánkat két új gyógyszeranyag forgalmazásával bővítettük

Tisztelt Partnereink, Kedves Gyógyszerész Kollégák!

Örömmel értesítjük önöket, hogy a vevői igények alapján termékpalettánkat két új gyógyszeranyag forgalmazásával bővítettük.

A Chlorhexidini dihydrochloridum gyógyszeranyag eddig csak gyártói csomagolásban (25 kg) volt elérhető a Magilab Kft.-nél, a vevői igényeknek megfelelően azonban megkezdtük a kisebbkiszerelésekben történő forgalmazást is, a következő cikkszámokon:

  • 454052 CHLORHEXIDINI DIHYDROCHLORIDUM 10G MGL
  • 454051 CHLORHEXIDINI DIHYDROCHLORIDUM 100G MGL

A Povidonum iodinatum gyógyszeranyag az újszülöttek kezelésére szánt, az OGYÉI FoNo VII-1/2018. számú közleményében közzétett Oculogutta povidoni iodinati 2,5% szemcsepp hatóanyaga. A következő kiszerelésekben és cikkszámokon forgalmazzuk:

  • 454054 POVIDONUM IODINATUM 25G MGL
  • 454053 POVIDONUM IODINATUM 100G MGL

Egyben felhívjuk a Tisztelt Kollégák figyelmét, hogy a 44/2004. (IV. 28.) ESzCsM rendelet 13. (5) bekezdése szerint „A gyógyszerész a forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszert alkotórészként tartalmazó magisztrális gyógyszert akkor készíthet el, ha meggyőződött róla, hogy a forgalomba hozatalra engedélyezett készítmény hatóanyaga nem szerezhető be”, tehát az említett szemcsepp elkészítése forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerből vagy egyéb termékből nem megengedett.

Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmüket, hogy átmeneti hiány után ismét beszerezhető az Ergotamini tartras gyógyszeranyag, a következő cikkszámokon és kiszerelésekben:

    • 453848 ERGOTAMINI TARTRAS 2G MGL
    • 453847 ERGOTAMINI TARTRAS 10G MGL

Amennyiben szükségesnek tartják, kérjük, hívják fel az orvos kollégák figyelmét is a fenti anyagok magisztrális készítményekben történő rendelhetőségére!

Köszönettel:
Magilab Kft.

Legutóbbi híreink